Merkwaardig Creatief

VEelzIjdig aANbod

Om te inventariseren wat uw doel is gaan we graag met u in gesprek. Vervolgens kunnen we aan de slag.
Van advies en creatie tot en met de realisatie van het eindproduct.

grafisch_ontwerp

GRafisch OntWERP

Studio Target maakt visueel wie je bent en wat je doet. Of je nu een logo, een huisstijl, een folder of een advertentie wilt; wij zorgen ervoor dat het er gelikt uitziet en het ‘t juiste gevoel oproept bij je doelgroep. Voordat we aan de slag gaan, leren we je bedrijf graag goed kennen. De chemie die er tussen ons ontstaat, zorgt ervoor dat braafheid plaatsmaakt voor lef. Want om indruk te kunnen maken, is buiten de lijntjes kleuren een pré. Op meesterlijke wijze vertalen we je wensen naar een mooi en passend ontwerp. Wist je dat we naast grafisch ontwerpen ook goed zijn in het verzorgen van kwalitatief drukwerk?

web_design

Web DEsign

Studio Target zorgt ervoor dat jouw bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat bij je doelgroep; ook online. Met liefde ontwerpen we jouw nieuwe website. Een website die voor jouw bedrijf uniek is, met een herkenbare look & feel. Om tot een sterk staaltje webdesign te komen, leren we je bedrijf graag eerst goed kennen. Als jij vierkant achter het ontwerp staat, gaat onze webbouwer aan de slag met de techniek. Zodra jij helemaal tevreden bent, knallen we ‘m online en leggen we je haarfijn uit hoe jij je website heel eenvoudig zelf kunt aanpassen.

effectieve_animaties

EfFectiEve animAties

Studio Target helpt jou op originele wijze je boodschap over te brengen. Net even anders en altijd binnen de stijl die bij je bedrijf of merk past. Animatie is een perfect middel om je merk nóg meer te laten leven bij je doelgroep. Eén beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden en met beweging wordt nog meer kracht gegeven aan dat beeld. Vooral het bereik via social media is groter dan ooit. studio Target ontwikkelt die treffende animatie waarvoor je doelgroep abrupt stopt met scrollen.

indrukwekkend_drukwerk

IndrUkWekKENd DRuKwerk

Om jou volledig te ontzorgen, leveren we naast een sterk grafisch ontwerp ook kwalitatief drukwerk. We zorgen voor een flyer, folder of ander drukwerk van hoogstaand niveau, tot in de puntjes drukklaar gemaakt conform de wetten der DTP. Na al die jaren weten we voor jou de beste keuze te maken als het gaat om kwaliteit. Daarbij kijken we verder dan de drukker op de hoek en gaan we uiteraard altijd voor een zo scherp mogelijke prijs.